968561767302046
 
Stock Market Down

Netwerk Forecaster

Een excellente operatie en klantreis hebben én houden doe je door middel van het modelleren van alle interacties binnen, buiten en tussen ketens. Intern en extern, we modelleren alles wat van invloed kan zijn op de onderneming, inclusief het weer mocht dat nodig zijn. Waarom vraagt u zich af? Wel nu, regeren is vooruitzien en zo heeft u 'the edge' om het verschil te kunnen maken voor uw klanten. Laat u bijstaan door onze Business Management Consultant en wees de concurrent te slim af, keer op keer.

Business Management consultant Noordwijk, Business Coach, omni channel chatbot, organisatie adviesbureau Noordwijk

Als aanvulling op S&OPr is er de "Netwerk Forecaster". Heeft de organisatie een Customer Base (CB), dan is de netwerk forecaster de heilige graal van het integraal plannen en beheersen van capaciteit in de breedste zin van het woord. Denk aan mensen, hardware, software, tijd, geld, etc. Heeft u een S&OP of Rolling Forecast Jaarplan, dit is Next Level.

Alle interne en externe parameters worden geïnventariseerd en gemodelleerd. Bijvoorbeeld de invloed van het weer op een ijsjes fabrikant, of carnaval op een bierbrouwer. Maar ook bijvoorbeeld de invloed van het doorverbindverkeer van een factuurservice als het service level onder een bepaald niveau zakt en welk effect dat heeft op de technische helpdesk en uiteindelijk op klachten en zelfs churn. Al deze factoren samen, hebben invloed op de ontwikkeling van de Customer Base. Marketing - Sales - Productie - Distributie - After Sales hebben een relatie met het aantal bruto toevoegingen, annuleringen, netto toevoegingen, bruto groei CB, churn. netto groei CB.