top of page

BETERE
AFSPRAKEN

Bij een samenwerking draait het om vertrouwen. En dat vertrouwen gaat in de basis altijd over doen wat beloofd is; het nakomen van de afspraken. Maar als er niets is afgesproken, dan wordt het lastig bepalen wie nu eigenlijk de verantwoordelijkheid draagt. En zeker nu continu verbeteren gemeengoed is geworden, wordt het steeds belangrijker vóóraf de juiste aandacht te besteden aan de afspraken. Totus Consultancy heeft zich daarom gespecialiseerd in het borgen van de afspraken over de betere samenwerking waar ze horen: in de uitvraag & overeenkomst.

Visie naar opdracht

STRATEGISCH
PARTNERSCHAP

Van Visie naar Opdracht en Aanbesteding

Bij Totus Consultancy zijn we gespecialiseerd in het vinden van strategische partnerschappen tussen de overheid en de private sector. Met een diepgaand inzicht in beide sectoren, identificeren we synergieën en mogelijkheden voor samenwerking. Onze deskundige consultant brengt de behoeften en doelstellingen van beide partijen in kaart en begeleidt het gehele proces, van visievorming tot implementatie. Door middel van zorgvuldige analyse en strategische planning helpen we publieke en private organisaties om gezamenlijk innovatieve oplossingen te ontwikkelen en waarde te creëren. Samen streven we naar succesvolle partnerschappen die de maatschappelijke en economische groei stimuleren en duurzame resultaten opleveren.

De Aanbesteding

DE
AANBESTEDING

De basis op orde, geborgd in de uitvraag

Al tijdens het ophalen van de requirements, begint het nadenken over hoe het geheel der afspraken SMART te maken. Meetbare afspraken staan nl. synoniem voor goede afspraken. Het geeft de benodigde inzichten, om de gezamenlijke uitvoering te optimaliseren. Het is ook zaak vooraf te bepalen welk partnerschap het best past bij de situatie. Dan kan in de uitvraag ook heel specifiek beschreven worden hoe het besturingsmodel eruit moet komen te zien en welke rol daar van elkaar verwacht wordt: de governance structuur. Totus adviseert bij en helpt met het schrijven van het Bestek en heeft de inhoudelijke kennis om bijvoorbeeld ook de SLA, Governance en DAP vorm te geven. Voor zowel ITIL, als voor HPT's, Agile en SAFe.

Operational Excellence

DE 
VERBETERING

Samen continu verbeteren

Vaak wordt er gezegd dat het lastig voorspellen is, wat de toekomst brengt. Maar dat kan nooit een reden zijn om geen afspraken te maken over onvoorziene zaken. Totus borgt dit soort afspraken op basis van de Operational Excellence principes. Dat wordt o.a. bereikt door SMART afspraken te maken over werkprocessen. Zo kan er heel gericht worden overeengekomen wie wat doet in de keten van voortbrenging. Wil je Samen Continu Verbeteren, moet er ook weer vooraf geformuleerd zijn, hoe de inspanning en de beloning verdeeld worden. Totus Consultancy is uniek in zijn soort als het gaat om de mix van internationale praktijkervaring en de organisatiekundige kennis om te komen tot afspraken over een continu betere samenwerking.

KENNISMAKEN

Bel voor een afspraak en ik kom graag langs om toe te lichten waarom beter samenwerken, ook beter voor uw organisatie is. Uiteraard kan ik u ook ontvangen op een van de bezoeklocaties, of via een videoconference.

CONTACT

Adres

Crosspoint Offices

Jonckerweg 17, Noordwijk

Kvk 75618206 

BTW NL002064587B13

Contact

0031 (0)71-3626895

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Openingstijden

Ma - Vr

8:00u – 17:00u 

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

gesloten

bottom of page