Zoeken
  • jordizwart

De nieuwe generatie chatbots

Bijgewerkt: sep 9

We hebben het snel en gemakkelijk voor u gemaakt om uw klantverkeer te managen!

De Bots van vandaag zijn goedkoper, beter en accurater. En ook de stemmen van de voicebots zijn nauwelijks nog van echt te onderscheiden. Verder worden ze door middel van AI, met de dag slimmer. Routeer verkeer slimmer of vind informatie sneller met een AI-Chatbot. Een nieuwe manier om het verschil te maken voor uw klanten door Totus.

Totus Consultancy's FTE in de CLOUD, waarom het u helpt de klantreis beter te maken.
Een FTE in de Cloud. Een ambitieuze naam, dat is het zeker. Directeur van Totus Consultancy, Jordi Zwart, over waarom hij er zo zeker van is dat deze Bot wél helpt. "Wij hebben ons gedegen onderzoek naar de ideale Chatbot afgerond met de conclusie dat die ene ideale Bot niet bestaat, alhoewel wij wel een hele sterke kandidaat hebben gevonden die in principe wel alles kan!" Ok, maar waarom is dat dan niet de ideale Bot? "Kosten. Soms is het gewoon niet nodig om alles te kunnen en alles kost geld. Zo hebben wij gezien dat statische Chatbots, of clickable scripts zoals ik ze liever noem, vaak prima voldoen. Dus de online journey's van de ijzerwarenwinkel en kapper zijn prima en wellicht zelfs efficiënter af te wikkelen met een statische bot. Een mooi grensgeval om hier wat meer over te vertellen, is de apotheek. In principe kun je alles statisch modelleren, maar wat nou als je ook de verificatiecode van de afhaalmachine wil verstrekken in het klantcontactmoment. Of de klant halverwege terug wilt. Daar komt de dynamische bot om de hoek kijken. Een dynamische bot heeft een aantal kenmerken die anders zijn dan een statische, bijvoorbeeld door het feit dat je meer interactie en -het gevoel- van vrije keuze hebt. En je kan heen en terug in je reis: hij is 'slim'. Daarnaast is de techniek erachter veel geavanceerder en kan het verbal handshakes aan en multiplatform berichten sturen tijdens de klantinteractie, denk aan een SMS met een bevestigingscode die je online moet verifiëren. Ideaal voor bijvoorbeeld verzekeraars en banken en iedereen met een 'gesloten gedeelte' waar gegevens in staan die nodig zijn voor het succesvol afronden van de klantreis. Voorbeeld: je zit op de bank en zegt Hé Siri, stuur een app aan Totus. Je whatsapp opent en je dicteert je bericht Check mijn no-claim korting van mijn Totus-Ensure account. Er wordt gevraagd om een tweestapsverificatiecode die je zojuist via de SMS hebt ontvangen. De code is 2299 waarop de bot antwoordt Uw no-claim korting bedraagt 70% en na een eventuele vervolgvraag met nee te beantwoorden, sluit alles weer keurig af".


In de Visie van Totus Consultancy is een Chatbot een FTE in de Cloud, een nogal ambitieuze naam? "Ja, dat is het zeker. Een naam die het concept eer aan doet ook. Een bot is te vergelijken met een beslisboom in een processtructuur op Level 3 & 4. In die structuur kan een bot dus altijd dat ene juiste antwoord geven en altijd op eenduidige wijze. Zeker wanneer er veel verschillende producten zijn, of er veel informatie is, kan het een shortcut betekenen voor het vinden van de juiste informatie om de klantvraag mee te beantwoorden. Zo kan het bij wijze van spreken morgen al naast een klantenservice medewerker worden gelegd om de First Time Right op te schroeven. Er draaien ook Bots bij HR-afdelingen, omdat daar heel veel en steeds groeiende informatie is. Hier is de Bot een soort zoekmachine. Of bij IJzerboeren om de snelste weg naar een M4 bout te faciliteren, inclusief betaling, hier is de Bot een verkoopmedewerker. En ook bij servicevragen kan een Bot uitkomst bieden: hoe reset ik mijn telefoon, of zelfs mijn batterij loopt snel leeg. De Bot kan ook triage uitvoeren om een bepaald kanaal te ontzien van wat oneerbiedig 'vervuild verkeer' wordt genoemd. Tenslotte is de Bot ook ideaal voor vragen, belscripts en trainingen van (nieuwe) medewerkers.


Kortom, een FTE in de Cloud is alles behalve onrealistisch. Dit is echt Next Gen en kan een hogere Medwerker Betrokkenheid Onderzoek score opleveren, maar is natuurlijk vooral een onmisbare aanvulling om Excellente Klantreizen te faciliteren.

13 keer bekeken
Logo%20rondjes%203_edited.png

Totus Consultancy Noordwijk

info@totusconsultancy.nl

071-3626895 | app 06-24807815

KvK 75618206 

BTW NL002064587B13

LinkedIn Company

Crosspoint Offices Noordwijk

Jonckerweg 14, 2201 CZ - Nederland

Speaker @IBF
Lean-Six-Sigma BlackBelt Jordi Zwart.png
APICS Jordi Zwart.png

Of u nou op zoek bent naar een leansix sigma blackbelt of lean6sigma consultants. Als u de operatie wil verbeteren met procesoptimalisatie, process development, optimalisatie, verbeteringen, noem maar op. Data migraties, consultants, management consultant, business coach, professional bemiddelaar en mfn mediator Jordi Zwart via www.totusmediation.com Customer Excellence, Opertional Excellence, Customer Journey, zakelijk conflict, expert in deal-making, contract management, stakeholder management, programma manager, programma management, interim manager, interim management, directeur, goede manager, projectmanager, project management, customer experience, customer journey, customer data, social media expert, influencer, marketing, SEO, webdesign, training, coach, coaching, www.totusmediation.com, Jordi Zwart continuous improvent, agile werken, l6s, s&op, sales and operations planning, best in class, Noordwijk, consultant, consultant Noordwijk, business coach Noordwijk, webdesign Noordwijk, seo Noordwijk, optimalisatie Noordwijk, dashboard, rapportage, process verbeteren, kosten besparen, meer winst, ROI, omzet, meer klanten, meer klanten online, chatbot, call center, call center manager, manager, consultancy, marketing, online marketing, Sales and Operations Planning, Institute of Business Forecasting, Speaker, jordi Zwart, Management consultant. S&OP

Management Consultant in Noordwijk. Totus Consultancy is er voor alle ondernemers, groot en klein. Haal meer omzet online, meer bereik en meer klanten. De Operational Excellence professionals. Business Development en Business Consultancy bij Totus Consultancy stijgt de NPS en Klanttevredenhei, ookvan he Callcenter of Contactcenter. Samenwerken, klantreizen maken, Agile methodieken, LeanSixSigma BlackBelt, training, coaching verbeterprogramma’s, besturen, directeur, processen, proces tekenen, proces optimalisatie, process mapping, ketenmanagement, stakeholder management, u noemt het wij hebben het in huis. Door onze betrokken medewerkers en super goede methodieken en instrumenten scoren wij ontzettend hoog qua tevredenheid en hebben wij een NPS van 80! Customer Journey, De Optimale Klantreis, Processen, Ketens, Management Consultant, Succes, Succesvol ondernemen begint bij Totus Consultancy. Webdesign SEO optimalisatie, web ontwerp, website bouwen, marketing, influencer, invloed, social media expert, Noordwijk, ZZP, Ondernemers. Sales and Operations Planning, en Integrated Business Planning.

Krijg inzciht in de keten, inzicht in de processen, inzicht in de keten, inzicht in de customer experience, inzicht in de customer journey met optimalisatie en coaching. Bedrijfstrainingen en social media expertice

Project management consultancy companies

Organisatie adviesbureau Noordwijk

Business Development coach

Social media consultant

Klantreis in kaart brengen