top of page

WERKEN BIJ TOTUS CONSULTANCY

Office

Werken bij Totus Consultancy betekent werken om het beter te maken. In welke rol je ook bij de opdrachtgever zit, jij voegt waarde toe! En dat doen we samen. Wij geloven in een passende begeleiding om jou te brengen naar waar jij wil komen. Doormiddel van coaching, opleidingen en cursussen naar keuze, kun jij jezelf ontwikkelen. Je werkt hoofdzakelijk bij opdrachtgevers in de publieke sector. Je draagt dus echt een steentje bij aan het 'elke dag een beetje beetje beter maken' van Nederland. Je thuisbasis wordt een compleet nieuw kantoor in Alphen aan de Rijn. Het kantoor bevindt zich op een kleinschalig en divers bedrijventerrein, met o.a. kinderopvang, fitness- en wellnessfaciliteiten om de hoek en op loopafstand van de haven en OV. Je komt binnen tijdens de start up fase; dat geeft uitdagingen, maar biedt vooral kansen. Ben jij een (young) professional en beschik jij over een relevante certificering en/of bachelor/master en wil jij onderdeel uitmaken van een beter Nederland, aarzel dan niet en stuur je cv naar info@totusconsultancy.nl of bel / app.

Wat bieden wij jou

Een kans om onderdeel uit te maken van een start up met de ambitie om Nederland een elke dag een beter te maken. Dit doen wij door samen met jou te werken aan een Operational Excellence profiel, waarmee jij de opdrachtgever keer op keer weet te overtuigen. Wij bieden jou een concurrerend salaris met goede voorwaarden, veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, de mogelijkheid om zonder 'boete' over te stappen naar de opdrachtgever als beiden dit zien zitten en een leuke en vooral plezierige werkplek: #LFG!

 

Solliciteer door een email te sturen naar info@totusconsultancy.nl met daarin je CV en/of een korte toelichting op 1. wie je bent 2. wat je kan en 3. wat je wil bereiken. Appen kan ook, naar nummer 06 24 80 78 15. Voor vragen app of bel via de knop hieronder.

CONTACT

Adres

Totus Consultancy bv

Nikkelweg 36, Alphen ad Rijn

Kvk 90129547

BTW NL865218420B01

Contact

0031 (0)71-3626895

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Openingstijden

Ma - Vr

8:00u – 17:00u 

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

gesloten

bottom of page