top of page

NFT ART

"Waarom meeuwen?" In de eerste plaats om de link die deze vogels hebben met Operational Excellence. Het zijn buitengewoon efficiënte dieren. En naast dat het van zichzelf al uitstekende vliegers zijn, maken zij ook nog eens optimaal gebruik van thermiek. Verder kunnen meeuwen uitstekend omgaan met snel veranderende omstandigheden en zijn het echte overlevers. En meeuwen zijn een tikje brutaal, of liever gezegd: "ze hebben lef".

 

Een andere reden is er één met een achterliggende ambitie. Voor governance en klantinteractie gerelateerde vernieuwingen, volgen wij de blockchain ontwikkelingen op de voet. En die verkenning gaat verder dan alleen erover lezen. Zo zijn we vertegenwoordigd binnen een memecoin community (DeFi) en zijn we actief aandeelhouder van meerdere Crypto bedrijven. En maken we zelf memes, ook middels AI. En zo komen we op het uitstapje van ai gegenereerde meeuwen in Rembrandt van Rijn stijl: om bekend te raken met de techniek en wat ermee gepaard gaat. De meeuwen zullen ook gemint kunnen gaan worden; voor de liefhebber... 

KENNISMAKEN

Bel voor een afspraak of laat een bericht achter. Ik kom graag langs om toe te lichten waarom beter samenwerken, ook echt beter is. Uiteraard kan ik u ook ontvangen op onze bezoeklocatie in Noordwijk of Schiphol, of via een videoconference. 

CONTACT

Adres

Crosspoint Offices

Jonckerweg 17, Noordwijk

Kvk 90129547

BTW NL002064587B13

Contact

0031 (0)71-3626895

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Openingstijden

Ma - Vr

8:00u – 17:00u 

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

gesloten

bottom of page