top of page

BETERE
AFSPRAKEN

Eigenaar van Totus Consultancy, Jordi Zwart heeft een schat aan ervaring met het doen van aanbestedingen en tenders met partijen als KPN, Apple, 3UK, Asurion, DUO en DHL. Tegelijkertijd ziet hij de vaak saaie aanbestedingen in de publieke sector, met als veel gehoord excuus dat het nu eenmaal aan de regels rondom Europees Aanbesteden moet voldoen. Als strategisch adviseur komt hij graag langs om te vertellen waarom hij denkt dat dit onzin is. En ook vooral om uit te leggen hoe het leuker kan, creatiever, met een hogere betrokkenheid van de inschrijvers en stakeholders en zo meer draagvlak voor de uitkomst.

Visie naar opdracht

Verbeteren

Operational Excellence

Totus Consultancy is uw partner in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Wij focussen op het efficiënter maken van uw organisatie, met een nadruk op praktische en duurzame oplossingen. Onze aanpak combineert Operational Excellence instrumenten als LeanSixSigma, met Business Process Modelling, om ook direct de blauwdruk van uw organisatie te hebben. Zo wordt het identificeren van inefficiënties letterlijk veel zichtbaarder en kunt u gericht werken aan het versterken van uw operationele structuur.

Onze specialisten analyseren uw huidige processen om knelpunten te identificeren en verbeteringen voor te stellen. Dit proces omvat het nauwkeurig in kaart brengen van processen, het identificeren van verspilling en het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Wij streven ernaar om uw processen niet alleen te verbeteren, maar ook om een cultuur van continue verbetering binnen uw organisatie te cultiveren.

Bij Totus richten we ons op meetbare resultaten en praktische verbeteringen. Onze benadering zorgt ervoor dat veranderingen niet alleen op korte termijn effectief zijn, maar ook bijdragen aan de langetermijnstrategie van uw organisatie. Met onze hulp kunt u verwachten dat uw processen gestroomlijnder en uw organisatie als geheel sterker wordt.

Kies voor Totus Consultancy om uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor een samenwerking die echt verschil maakt in uw organisatie.

De Aanbesteding

Projectmanagent

Projecten die te volgen zijn

Totus Consultancy is gespecialiseerd in het leveren van gestructureerde en doeltreffende projectmanagementoplossingen. Onze benadering is gebaseerd op de principes van Operational Excellence, wat zorgt voor voorspelbaarheid en meetbare resultaten in elk project. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van projecten in diverse sectoren, en brengen een schat aan kennis en inzicht mee.

Wij geloven in een hands-on aanpak voor projectmanagement, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en te voldoen. Ons team is bekwaam in het toepassen van bewezen methodieken en technieken om projecten efficiënt en effectief te beheren, van de initiatiefase tot de afronding.

Onze projectmanagementdiensten omvatten gedetailleerde planning, risicobeheer, resource management, en voortgangsbewaking. We streven ernaar om niet alleen projecten op tijd en binnen budget te leveren, maar ook om waarde toe te voegen en duurzame resultaten te realiseren. Totus Consultancy is uw partner voor projectmanagement en is onderscheidend door betrouwbaarheid en een toewijding aan kwaliteit.

 

Laat ons uw projecten begeleiden naar succes en uw organisatie ondersteunen in het bereiken van haar strategische doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projectdoelstellingen.

Operational Excellence

Programma
management

Stimuleren, Controleren en Besturen

Totus Consultancy staat voorop in programmamanagement, waar wij strategische doelen met uiterste efficiëntie en nauwkeurigheid bereiken. Onze aanpak integreert operationele, tactische en strategische niveaus, waardoor elke fase van uw programma zorgvuldig wordt begeleid naar duurzaam succes.

Onze deskundige professionals brengen een diepgaande kennis van diverse industrieën mee, gecombineerd met een bewezen track record in het effectief managen van complexe programma's. Wij gebruiken geavanceerde tools en methoden om de prestaties te optimaliseren en uitmuntende resultaten te leveren. Onze focus ligt op het zorgvuldig afstemmen van de programmadoelen op uw bedrijfsstrategie, om zo maximale impact te garanderen.

Wij begrijpen het belang van aanpassingsvermogen in het snel veranderende bedrijfsklimaat van vandaag. Daarom zijn onze programmamanagementdiensten flexibel ontworpen om te voldoen aan uw specifieke eisen en veranderende omstandigheden. Ons team werkt nauw samen met uw organisatie om te zorgen voor een naadloze integratie en effectieve communicatie door het hele programma.

Kies Totus Consultancy voor uw programmamanagement en ervaar hoe wij uw strategische initiatieven omzetten in realiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en hoe we uw organisatie naar nieuwe hoogten van succes kunnen leiden.

KENNISMAKEN

Bel voor een afspraak of laat een bericht achter. Ik kom graag langs om toe te lichten waarom beter samenwerken, ook beter werkt. Uiteraard kan ik u ook ontvangen op onze bezoeklocatie in Noordwijk of Schiphol, of via een videoconference. 

CONTACT

Adres

Totus Consultancy bv

Nikkelweg 36, Alphen ad Rijn

Kvk 90129547

BTW NL865218420B01

Contact

0031 (0)71-3626895

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Openingstijden

Ma - Vr

8:00u – 17:00u 

Zaterdag

10:00 – 16:00

Zondag

gesloten

bottom of page